Welkom bij

Wereldwinkel Purmerend

Nieuw in ons assortiment: Zuperzozial!

De Wereldwinkel Purmerend heeft gekozen voor de Raw Earth Collectie die gebaseerd is op bamboe en maïs en zich kenmerkt door ruwe structuren, aardse uitstraling en duurzaamheid. Door de variatie aan intense kleuren kan er eindeloos gecombineerd worden. Een feest voor het oog en het kan gewoon in de afwasmachine.

Een greep uit ons assortiment:

Cupful of Colour: De drinkbekers van Zuperzozial zijn prima te gebruiken voor wijn, thee en koffie. De vrolijke kleuren zorgen voor een gezellige sfeer aan tafel.

Cruising Travel Mug: Net te laat voor een kop koffie? De handige reisbeker is uitermate geschikt voor onderweg. De siliconen anti-slip grip zorgt voor een goede houvast tijdens het drinken. Bij thuiskomst gemakkelijk schoon te maken.

Squeeze-Inn Pot: Een lekker gezond ontbijt? Dan mag een glaasje verse jus d'orange niet ontbreken. Na het uitpersen van het sap plaats je het schenkkannetje op tafel. 

50 holes Strainer: Een vergiet gebruik je bijna dagelijks dus kan deze er maar beter mooi uitzien. Dit vergiet met 50 gaatjes van D15 x H7 cm is naast praktisch, erg leuk om te zien.

Vanaf 31 maart verkrijgbaar in onze winkel.