Welkom bij

Wereldwinkel Purmerend

Op inkoopjacht

De paasdagen liggen achter ons en moederdag staat alweer bijna voor de deur. Wil jij je moeder dit jaar verrassen met een fair trade cadeau? Dat doe je natuurlijk bij Wereldwinkel Purmerend en daarom zijn wij vandaag op inkoopjacht geweest!

In de ochtend vertrekken we (zeven dames) richting Culemborg. De eerste stop van vandaag: 'Centrum Mondiaal'. Gewapend met een zelfscanner in de hand gaan we aan de slag. Er is zoveel te zien dat je stiekem een beetje hebberig wordt van al dat moois. We kopen diverse producten waaronder natuurstenen, metalen vogels en bloemen van vilt. 


 

Als we alles afgerekend hebben, gaan we naar de volgende stop: Barbosa. Hier zijn we allemaal even enthousiast over de kaarten gemaakt van growing paper uit Zuid-Afrika. Dat is handgeschept papier met een twist: het papier is ingebed met zaden die zullen groeien tot prachtige bloemen, zodra je het papier hebt geplant. Dus als je als je nog opzoekt bent naar een leuke kaart, weet je nu waar je moet zijn!

 

De dames hebben nog niet genoeg geshopt dus daar gaan we, op naar FairPlaza. Hier begint het eigenlijk pas echt. FairPlaza heeft een ontzettend groot en breed assortiment dat ook regelmatig wisselt van collectie. De nieuwe sjaals van Sjaal met verhaal, die we hier kopen, zijn een tip voor Moederdag!

Ben je ook zo benieuwd naar de (nieuwe) fair trade artikelen van Wereldwinkel Purmerend? Je vindt ze vanaf begin volgende week in onze winkel.