Welkom bij

Wereldwinkel Purmerend

Nu in ons assortiment: bonen- en filterkoffie van Peeze

Wij willen u graag kennis laten maken met de koffie van ons nieuw te voeren merk: Peeze. Peeze levert 100% gecertificeerde koffie met het Max Havelaar keurmerk, 

Wij hebben gekozen voor de Mex-eco Donker bonenkoffie en de Mex-eco filterkoffie.

Met bonen kun je de meest verse koffie bereiden. Je kunt ze gebruiken in een volautomatische machine, maar zelf malen kan natuurlijk ook. 

De Mex-eco Donker bonenkoffie is een koffie met een bonenmelange uit Honduras, Ethiopië, Peru en Indonesië. De Indonesische bonen zorgen voor een kruidige smaak en hebben een bijzondere invloed op het krachtige smakenpallet. Verkrijgbaar in 250 grams pak.

Wist u dat filterkoffie bezig is met een comeback! Deze traditionele manier van koffiebereiding geeft een prachtig eindresultaat.

De Mex-eco Donker filterkoffie is een koffie met een krachtige smaak en is gemaakt van een mengeling van bonen uit Mexico, Honduras, Peru, Ethiopië en Indonesië. De Mexicaanse bonen zorgen voor een bijzondere zoetheid en uniek aroma. Het resultaat: een heerlijke en delicate koffie. Een echte aanrader! Verkrijgbaar in 250 grams pak.

De Mex Eco koffiemelanges zijn Fairtrade, biologisch en 100% klimaatneutraal geproduceerd. Bij klimaatneutrale koffie zijn de klimaateffecten in de koffieketen tot nul teruggebracht via reductie en compensatie van de uitstoot van CO2. Van boon tot en met de distributie van de koffie. Compensatie gebeurt van de bron: op de plantages in Ethiopië.